HypnoBand Virtuele maagband

 

De vraag naar maagband hypnose is enorm toegenomen in de afgelopen tijd. De populariteit is niet verwonderlijk gezien het hoge slagingspercentage en de effectiviteit, zonder dat er fysiek  geopereerd moet worden.

 

De Stap

Ik wil je uitnodigen om steeds een stapje dichter bij de vitalere, mooiere versie van jezelf te komen.

We zijn gemaakt om te leven en niet om te overleven. Genieten van mooie dingen, van fit, vitaal en gezond zijn. Trots op ons eigen lichaam!  Ons lichaam voeden, in plaats van vullen. Middels de virtuele maagband komt dat resultaat een heel stuk dichterbij. Indien het nu tijd is om afscheid te nemen van wat overtollige kilo’s, is het plaatsen van de virtuele maagband de oplossing.

 

Virtuele maagband

Bij de behandeling word je in hypnose gebracht en krijg je de suggestie dat er een maagband is geplaatst. Dit geeft het gevoel dat de maag kleiner is, waardoor er snel een gevoel van verzadiging optreedt. Tevens worden er onder hypnose positieve suggesties gegeven om gezonde voedingskeuzes te maken en bewust te eten.

Een behandeling met de HypnoBand is niet alleen gericht op het verliezen van gewicht, maar ook op het leren van gezonde eetgewoonten en het versterken van je zelfvertrouwen. De hypnosebehandeling helpt je om mentale blokkades te overwinnen en een positieve mindset te ontwikkelen. Zo kun je op een duurzame manier afvallen en een gezonde levensstijl behouden.

 

Effectiever

Uit onderzoek is gebleken dat een virtuele maagband effectiever is op de lange termijn, dan het uitvoeren van de medische ingreep in het ziekenhuis. Ook niet te verwaarlozen zijn de risico’s die verbonden zijn aan de ingreep, de bijverschijnselen en medische klachten op de langere termijn. Bij de hypnotische behandeling komt het vrijwel niet voor dat er negatieve bijwerkingen zijn, omdat er aandacht geschonken wordt aan de onderliggende problematiek en oorzaak van het overgewicht.

In Nederland worden geen maagband operaties meer uitgevoerd. Vaker wordt gekozen voor een omleiding, of het plaatsen van een maagballon. Het hebben van zwaar overgewicht is niet zonder risico. Medici geven aan, dat het bij overgewicht niet de vraag is of er zich diabetestype 1 gaat voordoen, maar de vraag, wanneer het zich openbaart. 

 

Oorzaak

Schuldgevoel over te veel eten en de verkeerde keuzes maken, zien mensen vaak als de boosdoener van overgewicht. Naast gebrek aan doorzettingsvermogen. Toch ligt er in de meeste gevallen iets heel anders aan ten grondslag. Overeten is altijd gekoppeld aan een emotie. Dit gebeurt in de meeste gevallen op onbewust niveau.

HeartMind bekijkt het hele plaatje. Hypnose sessies, waarbij niet alleen aandacht voor eetgewoonten, maar ook kijkend naar de onderliggende oorzaak en natuurlijk het plaatsen van de virtuele maagband. Daarnaast begeleiding voor voedingstips, beweging , ontspanning, ademhaling en supplementenadvies.

 

Interesse?

Het HypnoBand-pakket omvat 4 live-sessies van anderhalf uur, advies, ondersteuning en mp3 materiaal. De kosten bedragen €675,-, die vooraf betaald dienen te worden.

Als je interesse hebt in een behandeling met de HypnoBand door HeartMind, neem dan gerust contact met mij op voor meer informatie of om een ​​afspraak te maken. Ik help je graag op weg naar een gezonde levensstijl en een slanker lichaam.

Je zal het zelf moeten doen; je kunt het ook en ik zal je daarbij coachen en begeleiden!

Ik hoor graag van je!