Samen gaan voor GroepsGeluk!

 

Hoofd en hart verbinden! Het onzichtbare zichtbaar maken! 

 

Loopt het niet lekker in je klas of groep en wil je samen met een gecertificeerde GroepsGelukCoach kijken wat er nodig is om de balans te herstellen?

 

GroepsGeluk helpt de leerlingen en de leerkracht te zien wat er onderhuids speelt. Daardoor ontstaat er meer begrip voor elkaar en wordt duidelijk wat er onder bepaald gedrag schuilgaat.

 

Als GroepsGeluk coach voor Noord-Nederland zet ik mij in voor het creëren van een veilige groep op basisscholen. Dit kan bijvoorbeeld zijn in een groep die speciale aandacht vraagt. Het resultaat staat steviger, als de gehele school zich in GroepsGeluk verdiept en dit toepast. Er kan dan gekozen worden voor teamscholing en -begeleiding. GroepsGeluk is een volledige methodiek voor de sociaal emotionele ontwikkeling voor het onderwijs. Ook "opstellen" met het team behoort tot de mogelijkheden.

 

Met GroepsGeluk wordt zichtbaar wat er speelt en hoe kinderen, of de organisatie, om kunnen gaan met alles wat op hun pad komt. Al vroeg om leren gaan met emoties en ze een plek geven. Het onzichtbare zichtbaar maken. Wat zijn de onderstromen?

 

GroepsGeluk geeft professionals tools in handen om te werken aan hun groep/organisatie en zo samen op gaan voor een veilige, mooiere wereld. Iedereen hoort erbij en heeft zijn eigen unieke plek. GroepsGeluk maakt mensen weerbaarder, zodat ze gezonde keuzes kunnen maken.

 

Voor verdere informatie zie de website van GroepsGeluk:

 

https://groepsgeluk.nl/

https://groepsgeluk.nl/marianne-graafland/